Podzimní vrstvení

NAŠE TIPY: VRSTVENÍ DO CHLADNĚJŠÍHO (podzimního) POČASÍ

Do chladnějšího počasí, cca +7 až + 12 st. se nám velmi osvědčilo jako 1. vrstva triko MERINO underwear. Působí velmi komfortně i za mírného zvlhnutí, prostě nestudí.

Triko Merino v přírodní barvě

Něco málo o Merinu: Vlákna Merino vlny jsou mnohem jemnější než vlákna klasické střižní ovčí vlny. K jejím základním přednostem patří schopnost izolace a současně schopnost prodyšnosti. Výrobky z Merino vlny jsou díky její struktuře elastické, nemačkavé a mají vysokou schopnost pohlcovat vlhkost. Jako jediný materiál hřeje, i když je mokrý. Díky svým unikátním vlastnostem je 100% Merino vlna využívána pro výrobu funkčního prádla.

Jako 2.vrstvu bychom doporučili dres s dlouhým rukávem THERMODREAM II. Co se týká materiálu, je z vnitřní strany lehce počesaný, hezky zahřeje a zároveň odvede nežádoucí vlhkost. Dres nemusí být určený jen na cyklistiku, dá se díky dvěma kapsám na zip (vpředu a vzadu) využít i na jiné sportovní aktivity v chladnějším počasí.

Thermodream II

3.vrstva by mohla lehká být vesta nebo bunda READILLA II. Je vyrobena z opravdu lehkého materiálu, který lehce sbalíte do její vlastní kapsy na zadním díle. V kapse dresu ji ani neucítíte:) Readilla nabízí neprofouknutí studeným větrem, a částečně a po omezenou dobu i ochranu před mrholením, lehkým deštěm atd.

Vše bych doplnil o zateplené kalhoty THERMODREAM II, které jsou vyrobeny ze stejného materiálu, jako dres. Můžou být doplněny výstelkou, nebo bez ní. Mají anatomický střih, který se skvěle přizpůsobí ohnuté noze v poloze na kole.

Thermodream II v ohybu

A pokud něco navíc, doporučujeme thermo ponožky S.C.WARM BIKE. Zajistí neproniknutí chladu k prstům a chodidlu, které je svou statickou polohou v cyklistické botě velmi náchylné k prochladnutí.

SC WARM Bike

Přejeme příjemně prožité podzimní dny na kole, v přírodě, daleko od ruchu velkoměsta. Nejlépe naložit kolo a vyjet ven, do našich krásných lesů, polí a podobných míst:) SKR

Třeba i s vakem na kolečkách, který s Vaším logem umíme také vyrobit.

Napsat komentář

cs_CZCzech