CYKLO JÍZDA MILANO – TORINO

Termini Bar London

Jedním z našich dlouholetých zákazníků a přátel je Bar Termini a jejich manažer Robin Kolek, sídlo Londýn. Termini Bar Team požívá cyklodresy z řady ACTIVE PRO viz produktový katalog , určené na hobby i profi cyklistiku, doplněné cyklistickými čepičkami klasického střihu. Přinášíme krátký report (případně i návod, jak skvělou cyklo -vyjížďku podniknout:)

Robin o cyklotrase: Cyklistickou charitativní jízdu Milano – Torino pořádáme už šestým rokem. Bar Termini je inspirovaný Italskými celodenními bary a je pojmenovaný po hlavní nádražní stanici v Římě. Jedním z oblíbených aperitivů u našich hostů je drink, který se jmenuje Milano Torino, kombinace bitteru z Milána a sladkého vermutu z Turína.  Název je totožný se slavným cyklistickým závodem Milano Torino, který se datuje od roku 1876.

Pamatuji si to jako včera, když jsme se s majitelem rozhodli uspořádat charitativní akci a v horizontu několika měsíců startovali před Milánským Duomo úžasnou cestu z Milána do Turína. První ročník se zúčastnili pouze 4 členové teamu, všechny náklady jsme platili z vlastních kapes a na uvítanou nám v Miláně od rána pršelo jako z konve! Byl to zážitek. Reakce našich hostů a kamarádů byla fantastická! Letos jsme dokončili šestý ročník. Vybrali okolo £8000 pro Great Ormond Street Children Hospital a už se nemůžeme dočkat na další rok.

Tak jak legendární cyklista Eddie Mercx jednou řekl “Ride as much or as little, or as long or as short as you feel. But ride.”

„Jezdi hodně nebo málo, ale tak dlouho nebo tak krátce, jak cítíš. Ale jezdi.“

Jsme rádi, že můžeme prostřednictvím cyklistického oblečení být součástí této skvělé akce!

Napsat komentář

cs_CZCzech